Informace o zpracování osobních údajů

K čemu vaše osobní údaje potřebujeme

Abychom s vámi mohli dále komunikovat a dohodnout podrobnosti vaší poptávky, potřebujeme v souladu s aktuální právní úpravou o zpracování a ochraně osobních údajů, vyjádření vašeho souhlasu s jejich zpracováním. Informace o zásadách zpracování a vašich právech jsou uvedena níže.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

V souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, uděluji tímto Martinu Haraštovi -  se sídlem Hybešova 344, Hrušovany u Brna. IČ: 88888827 (dále jen „Správce“), souhlas se zpracováním následujících osobních údajů:

Osobní údaje subjektu : Jméno, Příjmení, Emailová adresa, Telefon

Účelem udělení souhlasu je : poskytnutí osobních kontaktních údajů v souvislosti za účelem zaslání požadované nabídky poskytovaných služeb.

Prohlášení správce o zásadách zpracování osobních údajů

Správce se při zpracování a ochraně osobních údajů řídí NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 a uplatňuje zásady, stanovené tímto nařízením a řídí se souborem vnitřních opatření, přijatých k ochraně zpracovávaných osobních údajů.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně Správcem a pro vlastní potřebu. Vaše osobní údaje nebudou předány dalším zpracovatelům ani třetím stranám.

Poučení pro subjekt osobních údajů

Beru na vědomí, že dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 mám právo:

udělený souhlas kdykoli odvolat, a to písemnou formou listinnou i elektronickou, doručenou Správci;
požadovat po správci informace, jaké moje osobní údaje zpracovává;
požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů;
vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a požadovat jejich aktualizaci nebo opravu;
požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů;
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na nadřízený dozorový úřad ÚOOÚ.
Na základě poskytnutých informací uděluji s výše uvedeným zpracováním svůj souhlas.

Tento souhlas, mohu kdykoli písemně odvolat prohlášením, zaslaným na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět na poptávkový formulář